PANĀKUMI MŪS VIENO
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
Parādi man vienu karti, kur nav FX komisija. http://www.moneybookers.com/ads/mastercard/Lūk tavai pieminētajai: 1.99% FX fee - tātad 2% aiziet tikai valūtas maiņās, vēl lai naudu uz to kontru pārvestu, gada maksa, tēriņu maksa, utt. utjp. Viss maksā naudu. Un vajag ņemt vērā, ka tie 2% ir speciāls uzcenojums, vēl jau nav zināms par kādu % viņi to naudu konvertēs!Ja to naudu grābj ar spaiņiem, no forexa vai no pokera, tad protams, 4% ir nieks. Visiem pārejiem darījumiem... nezinu, varbūt esmu Latvijas patriots drusku...
Izņem 250 eur samaksājot 1.80 eur, kas sastāda ap 0.8% un jau eur samaini parastajā maiņas punktā Latvijā un visi kopējie procenti sanāk pat zem 2%!!! Maksājot eur vispār nav komisijas, tā ka priekšrocības jau nu acīm redzamas. Ieviesiet arī Forex.comam pārvedumus uz Moneybookers!
Apskaties lūdzu kas ir "1.99% FX fee", pavisam nesen to pētīju un man neradās jautājumi, ka tā tiek atvilkta papildus valūtas konvertācijai - kad iepērcies latvijas veikalā ar savu EUR karti un preces pērc latos. PLUS tam iet vēl arī valūtas maiņas kurss, kas nav zināms (vismaz man nav zināms) Un JĀ ; - )) - komisija par pirkumu nav. Bet kāda gan jēga kā nosauc kaut kādas piemaksas un uzcenojumus... ; - ))Citām kartēm, ja nemelošu WebMoney tā FX komsija ir nieka ~8%!!!! linku slinkums meklēt, bet burtiski pirms mēneša šito visu pētiju...
Nu kāpēc tik spītīgi negribi apskatīties to linku ko iemetu, tur taču skaidri rakstīts: "Free shopping at home and abroad": Advantageous 1.99% FX feeKas, manuprāt (par 99.9%) nozīmē to, ka pērkot kaut ko ne-par kartes valūtu TU papildus valūtas konvertācijas procentiem maksā vēl valūtas maiņas procentu - 1.99% apmērā. Ja tā nav, lūdzu paskaidro, ko pēc tavām domām tas teksts viņu lapā nozīmē? vēlreiz varu ielikt linku: http://www.moneybookers.com/ads/mastercard/
Ja skaiti naudu starp MB kontiem, papildini kontu un valūtas ir dažādas, tad gan šī komisija ir par maiņu.
būšu priecīgs uzzināt cik EUR izmaksā nopirkt latvijas veikalā kaut ko par 1Ls.... attiecīgi uzzināt kāds tas ir tas valūtas maiņas kurss un tad vajag arī ar kaut, ko salīdzināt, piemēram, nezinu Swedbank kursu vai ko tādu...
Nu tad super! Jāņem ciet karte, kad būs ko tur likt iekšā vai ņemt ārā Par tiem cipariem: "Ja pirkumi LV, tad nav komisijas, bet uz maiņu aiziet 0.5-0.8% no summas."Uz kādu summu šis tika rēķināts un no kāda bankas kursa tika rēķināta tā komisija?
.. EUR>LVL nesanāk lielāks par 1%. Starpība ir aprēķināta starp Citadeles piedāvāto EUR kursu un MB reāli aprēķināto.