PANĀKUMI MŪS VIENO
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
Hello my dear,Kā jums šodien. Es uzskatu, ka jūs darāt labi žēlastību no Dieva?.Es esmu vairāk nekā laimīgs, lai lasītu pastu šodien, mīļais, es esmu rakstot šo vēstuli, pienācīgi ievērojot un skumjām sirdī, tāpat kā es teicu manā pirmajā pastu,Mans vārds ir garām Debra Mark, es šobrīd dzīvo reu, 587 Liberte 11 cassamas (bēgļu nometne), Dakāra Senegālā kā bēgli dēļ karš, kas izpostīja manu country.I esmu 24 gadus vecs viena meitene, un es esmu no Libērijas rietumu Āfrika, es esmu vienīgais bērns mana vēlu vecāki kungs un kundze G. Mark Benson.mans tēvs bija ļoti bagāts Kakao tirgotājs atrodas Libērijā, pirms viņš bija saindēta līdz nāvei ar savu biznesa partneri, kas viens no viņu outings, viņš tiešām rūpējas par mani, jo es esmu bez mātes.Pirms nāves tēvs 2005 augustā privātā slimnīcā šeit Libērijā, viņš slepeni aicināja mani uz viņa gultas un man teica, ka viņš ir summa trīs miljoni, pieci simti thousand ASV dolāros (US $ 3500000), atstāt fiksētu / pagaidu kontā, kas kā viens no galvenajiem banku, ka viņš izmanto savu vārdu kā savu vienīgo meitu par tuvāko radinieku deponēšanas fondā. Viņš arī paskaidroja man, ka tas bija tāpēc, ka šīs bagātības, ka viņš bija saindēta ar savu biznesa partneri, kas mans tēvocis meistars domājošiem, lai viņš pārņems tēva īpašumu, jo mans tēvs nav pasta bērns kā tradīcija prasa, ka gadījumā, ja nāves, ka man vajadzētu meklēt ārzemju partnera valstī, mana izvēle, kur es varu nodot šo naudu un izmantot to investīciju mērķiem, piemēram, nekustamā īpašuma un viesnīcu vai jebkurā ienesīgs tirdzniecības biznesu.I wrote uz banku prasīt fondā, taču banka atteicās atbrīvot fonda me.the bankas teicis man, ka mans vēlu tēvs pa kreisi norādījumus bankai, ka gadījumā, ja viņš nomirst, ka man ir sasniegt vecumu 27 gadus Pirms fonds tiks atbrīvota man vai ka man vajadzētu iesniegt aizbildnim, kurš saņem naudu manā vārdā, kā noteikts līgumā ar banku. Mani dārgie Es pazemīgi lūdz jūsu palīdzību šādos veidos: (1) Lai nodrošinātu bankas kontu, ja šīs naudas tiks nodota jūsu valstī (2.) Lai kalpo kā sargs šī fonda, jo es esmu meitene 24 gados un lai režīmu man nāk vairāk nekā uz jūsu valsti, lai turpinātu savu izglītību pēc tam, kad nauda tika nodota. Turklāt es esmu gatavs Jums piedāvāt 15% no kopējās summas kā kompensāciju par savu zvejas piepūles / ievade pēc sekmīgas nodošanas šī fonda kontā, un es arī Lisabonas stratēģijā tika noteikta 5% apmērā par izdevumiem. Turklāt, jūs norādiet jūsu iespējas, lai palīdzētu man, lai es varu nosūtīt Jums sazināties ar bankas, kurā fonds tiek deponētskā es uzskatu, ka šis darījums tiks noslēgts četru (4) dienu jūs izteikušas interesi, lai palīdzētu man. Paredzot dzirdēt no jums pēc iespējas ātrāk, paldies un Dievs svētī!Best regards,bebra Mark
Nu tagad tev būs jāprecas ar to meiteni!
Внимание:Это письмо предназначено для владельца данного адреса электронной почты. Банк Китая (Пекин) сегодня провели награду утешение для пользователей Интернета, электронной почты голосования всех доменов по всему миру. Так что мы письменно проинформировать вас, что ваш адрес электронной почты является одним из адреса электронной почты выбран сегодня и в том, что вы получите премию в сумме шесть тысяч долларов ($ 600,000.00) наличными в качестве одного из счастливчиков адрес смотрящего.Утверждать этот приз, то Вы должны обратиться в адрес которой принадлежит г-н Юрий Дмитрий российского посольства в Лондоне вашего фидуциарная агента. Он будет помогать вам в претензии, и, пожалуйста, рассматривать в качестве конфиденциальной, как это возможно, чтобы избежать каких-либо средств двойного требования.
Jaunam kapteinim (Reinim) stāv priekšā pirmais reiss uz kuģa kā kapteinim... satraukums liek par sevi manīt, mandrāža jau nedēļu pirms reisa... Puisim vectēvs arī ir kapteinis, jau sen kā īsts jūras vilks... Jaunais prasa vecajam padomu, ko noteikti vajadzētu ņemt līdzi jūrā? - Tabletes pret "kačku" un prežus, jo ostās iebrauksi - noderēs!Otrā dienā Reinis aiziet uz aptieku, nopērk 10 tabletes un 10 prežus... Pastāsta opim par pirkumu, bet opis saka, ka pa maz! Nākamā dienā Reinis atkal ir tajā pat aptiekā un pirkums analoģisks... Opis saka, ka vēl ir par maz! Trešo reizi apmeklējot to pašu aptieku aptiekārs neiztur un jautā Reinim: - Ja jau Tev no viņas tik ļoti gribas korķēt, mož aizej pie citas meitenes