Kontakti
Reklāma
Paplašinātā meklēšana
PANĀKUMI MŪS VIENO
Sākums
Ziņas
Visas ziņas
Forex
Akciju tirgus
Preču tirgus
Finanses
Ekonomika
Forex
Kalendāri
Brokeri
Bibliotēka
Fundamentālā analīze
Naudas menedžments
Riska menedžments
Tehniskā analīze
Video
Forums
Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums
Laipni lūgti,
Viesis
. Lūdzu
pieslēdzieties
vai
reģistrējieties
.
Vai nesaņēmāt
aktivizācijas e-pastu
?
1 stunda
1 diena
1 nedēļa
1 mēnesis
uz visu laiku
Pieslēdzieties, norādot lietotājvārdu, paroli un sesijas ilgumu
Sākums
Palīdzība
Pieslēgties
Reģistrēties
»
Klubs
»
Reklāma
»
ChangeInfo - labākais NVS apmaiņas ierīču monitorings
« iepriekšējais
nākošais »
Printēt
Lapas: [
1
]
Autors
Tēma: ChangeInfo - labākais NVS apmaiņas ierīču monitorings (Lasīts 270 reizes)
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
ChangeInfo
Newbie
Ieraksti: 3
«
ieslēgt:
30/12/2020 10:02:36 »
Iesaki:
Laba diena, dārgie foruma lasītāji.
Es gribētu jūs iepazīstināt ar novatorisko siltummaiņu uzraudzību - ChangeInfo.
ChangeInfo - NVS apmainītāju uzraudzība. Mūsu vietnē jūs varat atrast ne tikai labāko elektroniskās valūtas pārskaitījumu, bet arī starp bankām un pat kriptovalūtu. Pēc 5 minūtēm jūsu Bitcoins var būt jūsu kartē.
Kā izmantot pašu ChangeInfo uzraudzību:
- galvenajā uzraudzības lapā vietnē ChangeInfo.ru lietotājam jānorāda savs apmaiņas virziens, piemēram, no Qiwi uz Yandex.Money;
- pēc tam sistēma jums izvēlēsies labākās apmaiņas iespējas no uzticamiem apmainītājiem. Es šeit atstāju apmainītāju sarakstu.
-tad jūs varat doties uz izvēlētā siltummaiņa vietni un veikt izdevīgu apmaiņu.
PĀRMAIŅU PRIEKŠROCĪBAS:
1. Pilnīgi katrs apmainītājs mūsu uzraudzībā iziet divu faktoru autorizācijas sistēmu.
2. Katru siltummaiņa pārskatu pārbauda mūsu moderatori.
3. Saskarnes vienkāršība, vietnes pārvaldības vienkāršība
4. Vietnes atjaunināšana ik pēc 5 sekundēm.
Pieslēdzies
ChangeInfo
Newbie
Re: ChangeInfo - labākais NVS apmaiņas ierīču monitorings
«
Atbildēt #1 ieslēgt:
31/12/2020 11:30:02 »
Iesaki:
Sveicināti, dārgie foruma lasītāji!
Šodien kalendārā ir 31.12, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks saņemt apsveikumus no ChangeInfo komandas. Es nevēlos runāt par aizejošo gadu, bet tomēr mēs vēlētos uzsvērt vairākus spilgtus punktus.
Pateicoties mūsu lasītājiem un mūsu resursu lietotājiem, 2020. gadā mēs esam kļuvuši daudz labāki, pateicoties jums, komanda strādāja 100% apmērā un centās sasniegt lielu augstumu.
Jaunajā gadā mēs vēlamies novēlēt jums panākumus jūsu biznesā vai biznesā. Vēl spēcīgāka neatlaidība un, pats galvenais, labs garastāvoklis jums un jūsu tuviniekiem visā 2021. gadā.
Jaunajā gadā mēs apsolām kļūt vēl labāki un darīsim visu iespējamo, lai MŪSU lietotāji būtu laimīgi un apmierināti ar mūsu ChangeInfo resursu.
Laimīgu 2021. gadu !!!
Pieslēdzies
ChangeInfo
Newbie
Re: ChangeInfo - labākais NVS apmaiņas ierīču monitorings
«
Atbildēt #2 ieslēgt:
13/01/2021 10:52:31 »
Iesaki:
Kriptogrāfijas lietotājs atgūst sen pazaudētas privātās atslēgas, lai piekļūtu 4 miljonu ASV dolāru Bitcoin
Students apgalvoja, ka kopš 2011. gada viņš nejauši atklāja privātās atslēgas, kas bija atvērtas, lai saņemtu vairāk nekā 4 miljonus ASV dolāru Bitcoin.
Saskaņā ar vienreizēju BitcoinHolderThankU kontu, Reddit lietotājs varēja izņemt aptuveni 4,2 miljonus ASV dolāru (BTC) pēc tam, kad 22. decembrī atklāja pazaudētās 127 BTC atslēgas, kad kriptogrāfijas kopas cena bija 23 000 USD. Vēlāk viņi vēršu skrējiena vidū likvidēja monētas.
"Es pavadīju nākamo nedēļu, lai saprastu, kā droši un droši likvidēt tik daudz bitkoīnu par zemāko iespējamo cenu," sacīja Redditor. “Es gāju turp un atpakaļ starp dažādiem [ārpusbiržas galvenajiem plauktiem] un galu galā pārdevu visus 127 bitkoīnus par 33 439,02 USD par monētu, atskaitot 0,15% komisijas maksu. Neto summa bija aptuveni 4,24 miljoni ASV dolāru. "
Viņi apgalvo, ka 2011. vai 2012. gadā ir nopelnījuši bitkoīnus, izmantojot "aptaujas, videoklipu skatīšanos un nejaušu uzdevumu izpildi", lai galu galā izmantotu monētas, lai iegādātos spēles valūtu DarkOrbit tiešsaistes spēlei. Tiek ziņots, ka privātie atslēgas nekad netika pazaudētas, bet vecāku Dell datoru modeļos tās vienkārši tika aizmirstas, jo BitcoinHolderThankU nepirka valūtu.
Diemžēl saskaņā ar Redditor kontu viņi palika bez papildu peļņas 1 miljona ASV dolāru apmērā, nepaliekot tikai dažas nedēļas. Kopš decembra bitcoin cena ir pārsniegusi 41 000 USD un sasniegusi jaunus visu laiku augstākos līmeņus. BitcoinHolderThankU atzina, ka viņi "nebūtu pārdevuši visus 127 bitkoīnus", ja tāda pati situācija atkārtotos.
"Lai piešķirtu kredītu, es 8-9 gadus nodarbojos ar HODL, kas ir vairāk nekā lielākā daļa kriptovalūtu lietotāju," viņi teica. "Es noteikti būtu darījis savādāk, ja man būtu dota otra iespēja."
Neskatoties uz pēkšņo situāciju, Redditor saka, ka viņi izvairīsies no "dārgām luksusa precēm", un lielāko daļu savu līdzekļu plāno ieguldīt S&P 500.
Pieslēdzies
Printēt
Lapas: [
1
]
« iepriekšējais
nākošais »
»
Klubs
»
Reklāma
»
Jaunākais forumā
crypto fonds
no
reboot
ASV akciju tirgi
no
Marks
Dividenžu akciju portfelis
no
Marks
Kādu biznesa struktūru izvēlēties, ja pelna akciju tirgū?
no
ezis
ETH piramīda, bet strādā un pelna. www.forsage.io
no
reboot
Cardano (ADA) - Kriptovalūta
no
reboot
Paynote - kriptovalūtas maiņas pakalpojums!
no
raivis
CoinMetro - EU regulēta kripto birža
no
Vienpatis
no
ChangeInfo
Profesionāli Treideri
no
oneway777
Lielbritānija
no
strodx
Kriptovalūtas
no
reboot
Vairāk
Jaunākās ziņas
ASV akciju tirgus: dalībnieku ir vairāk nekā brīvo krēslu
Mana pieredze ar “P2P” aizdevumiem
EURUSD krustcelēs
Cik daudz no pēdējā laikā iespētā ir paša Bitcoin nopelns?
Zelta cena var sasniegt 8 000 dolārus par unci
Ceturtdien gaidāmi šokējoši dati par ASV IKP
ASV dolāra vājums palīdz zeltam sasniegt jaunus rekordus
Mārciņas un skandināvu valūtu pieaugums rada spiedienu uz ASV dolāru
Eirozonas ekonomika atveseļojas pateicoties iekšējam pieprasījumam
Bulards brīdina par finanšu krīzes riskiem
JPMorgan bažījas, ka FRS pieļaus kļūdu, kas akciju tirgus iedragās līdzīgi kā 2018. gadā
Goldman Sachs: ASV IKP var sarukt vēl par 5%
Vairāk
Grafiki
Par Treideri.lv
Kontakti, Rekvizīti
Ierosinājumi un kļūdu ziņojumi
Mājas lapas lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Reklāma
Cenas un standarti
Tālrunis +37126443969
E-pasts: administracija@treideri.lv