• Kontakti
  • Reklāma
   Paplašinātā meklēšana
Treideri.lv

PANĀKUMI MŪS VIENO

• Sākums
  • Ziņas
    • Visas ziņas
    • Forex
    • Akciju tirgus
    • Preču tirgus
    • Finanses
    • Ekonomika
  • Forex
    • Kalendāri
    • Brokeri
    • Bibliotēka
      • Fundamentālā analīze
      • Naudas menedžments
      • Riska menedžments
      • Tehniskā analīze
  • Video
  • Forums

Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums *

Laipni lūgti, Viesis. Lūdzu pieslēdzieties vai reģistrējieties.
Vai nesaņēmāt aktivizācijas e-pastu?

Pieslēdzieties, norādot lietotājvārdu, paroli un sesijas ilgumu

• Sākums
  • Palīdzība
  • Pieslēgties
  • Reģistrēties

• Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums »
  • Noderīgi »
  • Nekustamais īpašums »
  • Sviestmaize! Nekustamie īpašumi līdz 5000 Eur. Muralis piezīmes
« iepriekšējais nākošais »
  • Printēt
Lapas: 1 2 [3]

Autors Tēma: Sviestmaize! Nekustamie īpašumi līdz 5000 Eur. Muralis piezīmes  (Lasīts 74249 reizes)

0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.

muralis

• Full Member
  • Ieraksti: 243
  • shēmotājs
Re: Sviestmaize! Nekustamie īpašumi līdz 5000 Eur. Muralis piezīmes
« Atbildēt #30 ieslēgt: 07/04/2019 02:58:51 »
Iesaki: 
Februāra/ marta kopsavilkums Sviestmaizē:
1. FB sviestmaižu grupā biedru skaits pieaudzis līdz 1710, kopš mērķis paplašinājies īpašumiem uz nomaksu, grupā sāk parādīties lielāka dzīvība, tātad, izvēle pareiza- pēdējos mēnešos parādījušās arī citas grupas ar šādu pašu uzdevumu, bet tas nekas, varbūt vajag sākt nedaudz reklamēties.
2.Izsolēs apgrozāmo līdzekļu trūkumu dēļ esmu spiests šobrīd būt vērotāja lomā, dažādi neplānoti izdevumi un vājais piedāvājumu klāsts izsolēs, nekādi nepalīdz.
3.Pārdots pirmais iegādātais īpašums izsolē- Dzīvoklītis Lēdurgas pagastā. Sākotnēji nebiju plānojis pārdot, bet nu turēt tukšu, ja ir cilvēks, kam to vajag, arī nav prātīgs lēmums. Ienesība ap 100%
4. Izīrēts dzīvoklis Jelgavā, jo ja realizētu tagad,  man būtu jāšķirās no 3500EUR liela kapitāla pieauguma nodokļa- izdevīgāk gadu nogaidīt un papildus gūt regulārus ienākumus. 
5. Cēsu mājai atrasts pircējs, bet tur dažādi juridiska rakstura jautājumi, kas ir sakārtošanas procesā.
6. Uzrakstīts scenārijs pirmajam video Youtube kanālam, gribētu sagaidīt nedaudz zaļuma un tad sākt filmēt.
7. Lapa sviestmaizei iekš FB ir izveidota, bet šorbrīd neaktīva, jo sākotnēji tajā vēlos ievietot arī vēsturiskos darījumus, tas pats ar mājas lapu.
8. Iztīrītas un ievietotas pārdošanā divas nojaucamas ēkas Kārsavas novadā. Teorētiski, man varētu būt kaut kad vajadzīgi pašam tie seniem materiāli, bet, ja atradīsies pircējs, tad lai ņem, jo man uz sitiena vēl nevajag. Šobrīd esmu ievietojis par 6x lielāku cenu kā investētā summa, lai ir kur sarunās atkāpties : )

Plāns aprīlim:
1. Līdz mēneša beigām noslēgt rokas naudas līgumu Cēsu mājai, ja neizdosies, ļoti iespējams, ka atstāšu sev un ņemšu šo objektu arā no spekulējamo objektu listes.
2. Nofilmēt pirmo video Youtube kanālam
3. Sagatavot un ievietot gan šobrīd aktīvos objektus, gan vēsturiskos darījumus FB lapā un mājas lapā.
4. Iztīrīt/ sagatavot pārdošanai lielāko no Kārsavas novada mājām.
5. Aiziet uz būvvaldi un sākt kārtot ēku nojaukšanas atļauju- tā būs jauna pieredze un zināšanas, jo līdz šim nav nācies šādus jautājumus risināt.

Šķiet, ka īsumā arī viss, vairāk vai mazāk lietas norit kā plānots, vienīgi termiņos iepalieku.
« Pēdējo reizi labots: 07/04/2019 15:35:38 no muralis »
Pieslēdzies

Noris

• Hero Member
  • Ieraksti: 6,106
  • Kas es gribētu būt? Es jau esmu!
« Atbildēt #31 ieslēgt: 07/04/2019 09:39:21 »
Iesaki: 
Apsveicu ar progresu!
Izklausās ļoti aizraujoša nodarbošanās. Jākrāj nauda forex'ā un arī jāmēģina kas līdzīgs.  :)
Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #32 ieslēgt: 07/04/2019 15:18:20 »
Iesaki: 
Citāta forma: Noris on 07/04/2019 09:39:21
Apsveicu ar progresu!
Izklausās ļoti aizraujoša nodarbošanās. Jākrāj nauda forex'ā un arī jāmēģina kas līdzīgs.  :)

Kā blakusnodarbošanās nav slikta lieta, bet nu man tas ir teju dzīvesveids un hobijs, bez kuras ikdienu nu jau nespētu iedomāties : ) Pirmskaŗa ēkas, senlietas, likteņi, komunikācija ar cilvēkiem, utt. Ienākumi no īres naudas, ienākumi no īpašuma realizācijas, potenciāli ienākumi no booking, īpašumu apskate, kas ir kopsolī ar Latvijas apceļošanu, tirgus analīze, mārketings, "influencēšana" soctīklos, nedaudz restaurācija, adrenalīns izsolēs, utml-  pie tā ātri pierod un tas noteikti ir papildus motivators, lai dzīvotu Latvijā.

Pielikumā rutīnas atradumi iegūto īpašumu apsekošanas laikā.
Pieslēdzies

Noris

• Hero Member
  • Ieraksti: 6,106
  • Kas es gribētu būt? Es jau esmu!
« Atbildēt #33 ieslēgt: 07/04/2019 21:33:25 »
Iesaki: 
Wow! Varu savest kopā ar kolekcionāru!  ::)
Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #34 ieslēgt: 19/04/2019 12:14:44 »
Iesaki: 
Kā legāli un oficiāli nemaksāt kapitāla pieauguma nodokli, kas ir 20%:

Ir kāds punkts, kas vienmēr jāpatur prātā- ja īpašums ir bijis īpašumā 5 gadus un vismaz veselu nepārtrauktu gadu līdz pārdošanai esi bijis tajā deklarējies, tad kapitāla pieauguma nodoklis nav jāmaksā.  Tātad, periodiski iegādājamies un noteiktu laiku izīrējam īpašumu tā, lai katru gadu varam pārdot vienu, kurā iepriekš gadu esam bijuši deklarējušies. Rezultātā būs 5 gadu īres nauda + realizējot nevajadzēs maksāt 20% no kapitāla pieauguma (peļņas).

Protams, dabā grūti uztrāpīt akurāt apaļus termiņus, bet nu ideja tāda, ka pārdodot vienu īpašumu, jābūt vietā kādam citam, kas īpašumā bijis ~ 4 gadus un uzreizi tajā deklarējies, lai pēc gada to realizētu un turpinātu iesākto ciklu. Protams, jāpatur prātā, ka likumi mēdz mainīties un ka šāds princips der noteiktiem īpašumu veidiem, un pirmos gadus nepieciešami gana lieli apgrozāmie līdzekļi, lai nodrošinātu šī cikla nepārtrauktību, kā arī jābūt gana lielai ienesībai no īres, bet nu ilgākā termiņā tas ir viens no veidiem kā ietaupīt uz nodokļu rēķina. Ir iespējas šo pocesu multiplēt uz laulātās rēķina, kā arī lūkojot un kobinējot citus izņēmuma gadījumus,. Piemēram, ir likums, kas nosaka atbrīvojumu no nodokļa, ja īpašums ir bijis vienīgais īpašums un gadu pirms vai gadu pēc realizācijas, tiek iegādāts jauns īpašums, tātad, sievai vienīgais īpašums regulāri mainās, kamēr vīram ir vairāki ilgtermiņa īpašumi.  Ir vēl arī citi varianti, gan nedaudz komplicētāki, bet nu ieskatam un pārdomām, domāju, sākumā gana. Viens no šķēršļiem, ar ko es pats saskāros, bija pasta korespondence, kuru noteiktas iestādes sūta uz deklarēto adresi, bet arī to ir iespējams sakārtot, pastā piesakot vēstuļu pāradresāciju, ja deklarētā adrese atrodas tālu... Svarīgākais ir zināt saistošos likumus un visu rūpīgi plānot, lai nenāktos nevajadzīgi pārmaksāt lielas naudas summas, ja ir absolūti legāls veids to nedarīt.
Pieslēdzies

Dusmulacis

• Newbie
  • *
  • Ieraksti: 1
« Atbildēt #35 ieslēgt: 25/09/2019 18:14:09 »
Iesaki: 
Bija ļoti interesanti izlasīt Jūsu pieredzi.
Šobrīd interesējos par izsolēm. Ir izdevies uzvarēt 3 ZTI izsoles un tāpēc interese radusies par pārējām- mazpopulārākajām.

Izasot tavu pieredzi iepazinos ar bijušās privatizācijas aģentūras piedāvajumu un biju apskatīt dzīvokļu mājas. Daži no dzīvokļiem izskatījās neapdzīvoti un daži ar salīdzinoši svaigām durvīm, plastikāta logiem.

Radās pārdomas un pāris jautājumu. Cik noprotu- neapdzīvotos iegūt īpašumā būtu vieglāk, jo par tiem interesētos investori? No pieredzes- Kā notiek šīs izsoles un ar ko ir nācies sastapties? Cik ilgā laikā salīdzinājumā ar ZTI var iegūt īpašumtiesības, ja nav neviens jāizliek? Ja ir īrnieks, cik noprotu spēkā paliek īres līgums- uz kādu termiņu parasti tie ir? Cik viegli ir pārslēgt? Pie sienas redzēju lapiņu- vienistabniekiem apsaimniekošana un īre zem 20eur. Tādu līgumu pārņemt diez cik izdevīgi nebūtu. Kā ir ar parādiem? ZTI tie tiek dzēsti, kā ir ar PA īpašumiem? Ja dzīvokļa īrnieks ir uzkrājis parādus par siltumu, elektrību un citiem komunālajiem maksājumiem? Tie pāriet jaunajam īpašniekam? Tad izklausas vēl trakāk- īres līgums par 20eur un parādi kas var būt mērāmi tūkstošos?

Vai izmanto kādu resursu kur informācija par izsolēm ir apvienota?

Paldies!  :mail: 

« Pēdējo reizi labots: 25/09/2019 21:52:53 no Dusmulacis »
Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #36 ieslēgt: 01/10/2019 03:11:18 »
Iesaki: 
Citāta forma: Dusmulacis on 25/09/2019 18:14:09
Bija ļoti interesanti izlasīt Jūsu pieredzi.
Šobrīd interesējos par izsolēm. Ir izdevies uzvarēt 3 ZTI izsoles un tāpēc interese radusies par pārējām- mazpopulārākajām.

Sveiki visiem!

Līdz ar oktobri esmu atgriezies no vasaras aktīvās sezonas nosacīti ziemas sezonā, kur uzsvars uz citām prioritātēm, tai skaitā vairāk laika atrasties datora tuvumā. Līdz ar to ik pa laikam arī šeit kaut ko ierakstīšu par izdarīto/ neizdarīto šovasar. Plānoto, utt.

Kas attiecas uz PA izsolēm (tagad Possessor):
 Kā notiek šīs izsoles un ar ko ir nācies sastapties?
Notiek klātienē, Rīgā, līdzīgi kā pašvaldību izsolē, tikai nav nepieciešams maksāt dalības maksu, kā tas ir ZTI un Pašvaldību izsoļu gadījumā. Piesakies izsolei uzrakstot iesniegumu un iesniedzot maksājuma uzdevumu par nodrošinājumu, kā arī personapliecinoša dokumenta kopija. Pirms izsoles viņi mēdz zvanīt un atgādināt par pašu izsoli. Izsoles laikā iedod kartiņu, sauc ejošo cenu un prasa, kurš sola vairāk- ja pēc 3 āmura klaudzieniem soļa nav, tad augstākais nosolītājs ieguvis īpašumu.

Cik ilgā laikā salīdzinājumā ar ZTI var iegūt īpašumtiesības, ja nav neviens jāizliek?
Ātrāk kā ZTI, bet pašam jākārto nostiptinājuma lūgums/ ZG. Principā, līdz mēnesim vai ātrāk līdzšenējā pieredze. Tā kā nedzīvoju Rīgā, man mazliet ilgāk, jo laiku paņem līgumu sūtīšana/ parakstīšana/ atpakaļsūtīšana/ abpusēji parakstītā saņemšana, izmantojot pasta pakalpojumus.

Ja ir īrnieks, cik noprotu spēkā paliek īres līgums- uz kādu termiņu parasti tie ir? Cik viegli ir pārslēgt? Pie sienas redzēju lapiņu- vienistabniekiem apsaimniekošana un īre zem 20eur. Tādu līgumu pārņemt diez cik izdevīgi nebūtu.
Neesmu pircis ar īrniekiem, jo ja īrnieks nepiedalās izsolē, kur nomaksa ir līdz 5 gadiem, tad tas skaidri norāda, ka viņam naudas nav un šāds cilvēks būs jāliek ārā, bet man šobrīd pietiek ar izvēli, kur nav nepieciešama cilvēku izlikšana uz ielas, tāpēc tādus īpašumus nemaz neskatos.

Kā ir ar parādiem? ZTI tie tiek dzēsti, kā ir ar PA īpašumiem?
atbrīvotiem Possessor īpašumiem parādu nav, bet svarīgi ir noskaidrot par apsaimniekošanas maksu- vai ir, un ja ir, tad cik jāmaksā.

Vai izmanto kādu resursu kur informācija par izsolēm ir apvienota?
Nē
« Pēdējo reizi labots: 02/10/2019 15:33:37 no muralis »
Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #37 ieslēgt: 01/10/2019 03:55:20 »
Iesaki: 
Kā jau minēju, līdz ar marta beigām pie datora atrodos maz, jo lauku darbi, īpašumu sakopšana, tirgošana, uc aktivitātes paņem praktiski visu laiku. Lai kā tur nebūtu, šis gads īpašumu lietās pagaidām sanācis veiksmīgs. Cēsu māja pārdota par plānot summu, viena no Kārsavas mājām iznomāta nelielam mednieku kolektīvam, neplānoti pārdota ir arī māja Dikļos, jo iemītniekam tika piešķirts sociālais dzīvoklis, uz nomaksu tiek pārdots dzīvoklis Ciecerē un šobrīd piedalos 4 ZTI izsolēs.

Safilmēju materiālu Youtube kanālam, bet pēcāk caurskatot nelikās interesants, tāpēc nāksies vēl pastrādāt pie šī jautājuma, tas gan vairāk saistīts ar to, ka es kameras priekšā jūtos stīvs kā uz nopratināšanu :D.

Pie mājas lapas un citām ar datoru saistītām aktivitātēm laika praktiski nebija, bet nu arī tīri racionāli- nav jau to aktīvo īpašumu tik daudz, tāpēc šie jautājumi nebūs prioritāri.

FB sviestmaižu grupā esam 3850 biedru, neliela paškustība notiek, kuru tagad ziemas mēnešos centīšos atdzīvināt.

Nojaukšanas jautājumi pagaidām atlikti, jo nav kur nojaukto materiālu glabāt- pie vasaras neveiksmes varu minēt viena man pašam vajadzīga īpašuma neiegūšanu, jo Cēsu mājas darījums ļoti ievilkās un kad beidzot saņēmu naudu, noskatītais īpašums tika citam interesentam. Tas ķēdes reakcijā, protams, izjauca daudz citu plānu (tajā skaitā bāzes vieta nojaukto ēku materiāliem), bet nu tur neko darīt.

Tas tā īsumā- Kādā citā reizē detalizētāk uzrakstīšu gan notikušos darījumus, gan plānotos darbus.
Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #38 ieslēgt: 04/10/2019 17:37:08 »
Iesaki: 
Šodien ZTI izsolē sanāca liels čē-pē, jo latvija.lv autentifikācijas sistēma bija uzkārusies un es nevarēju atcerēties zti izsoļu lapas lietotāja vārdu, jo vienmēr biju autentificējies tikai ar Latvija.lv (bankas loginu). Zvanot uz zti atbalsta grupu, man paskaidroja, ka neko līdzēt nevar, ka lietotāju var atjaunot tikai tiesu izpildītājs, zvanot uz latvija.lv atbasta tālruni man atbildēja, ka kļūme tiks novērsta tuvāko pāris stundu laikā (kas tā arī bija, bet izsole beidzās pēc 15 min). Rezultātā nespēju uzlikt likmi un faktiski uzdāvināju īpašumu par svietmaizi citam solītājam. Nākamnedēļ atjaunošu alternatīvu piekļuvi ar zti portāla lietotāja vārdu, jo nekad nevar zināt kurā brīdī latvija.lv var aiziet pa pieskari- mācība laba, paveicās, ka šoreiz nebija pārlieku vērtīgs/ nozīmīgs īpašums.

Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #39 ieslēgt: 11/10/2019 18:09:46 »
Iesaki: 
Iesāku veidot FB lapu sviestmaizei, kas pēcāk varētu kalpot kā koncepcija mājas lapai. FB lapā pamazām savietošu aktīvā tirdzniecībā esošus objektus, kā arī daļu realizētos projektus, tādējādi šeit rakstītajam būs lielāka pievienotā vērtība, jo būs redzami konkrēti objekti kā vizuāli, tā arī pieejamas cenas, savādāk te tāds garlaicīgs bla bla vien sanāk.
Pagaidām viss vēl procesā, bet pamazām jau kaut ko lieku iekšā.
https://www.facebook.com/sviestmaize.lv/

Galvenais mērķis ir pamazām piesaistīt cilvēkus, kuri ne tikai vēlās iegādāties vai īrēt lētus, remontējamus īpašumus, bet arī tos, kuru īpašumi tiek izsolīti ZTI izsolēs  un vēlētos slēgt sadarbības līgumu, lai šos īpašumus nepazaudētu un varētu tajos turpināt saimniekot. Vēl viena grupa varētu būt cilvēki, kas noskatījuši lētu īpašumu, kurā labprāt dzīvotu, bet nav naudas tā iegādei, respektīvi, es varētu šādus īpašumus iegādāties un izīrēt. Kā vēl vienu grupu varu minēt cilvēkus, kas vienkārši vēlas pārdot kādu pirmskara graustu zem tirgus vērtības (šajā daļā jau ir bijusi pozitīva sadarbība), vai pārdot pirmskara īpašumus perspektīvās vietās uz nomaksu.

Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #40 ieslēgt: 04/11/2019 18:40:40 »
Iesaki: 
Sveiki!

Oktobra kopsavilkums.

Minēju, ka piedalos 4 ZTI izsolēs un viena man pagāja secen Latvija.lv portāla dēļ, lai tas neatkārtotos, atjaunoju alternatīvu autentifikāciju izsoļu lapā. Tad vienu izsoli vinnēju - 70 kvm dzīvoklis pirmskara mājā Jēkabpilī par 1725Eur- tas ir mans pirmais iegūtais bezmantinieka īpašums. Piedalījos, jo dzīvoklis faktiski ir divi divistabu dzīvoklīši  (4 istabas, divas virtuves), līdz ar to iespējami vairāki scenārji, protams,  prioritāri operatīvi pārdot ar peļņu tāds kāds tas ir, jo dzīvoklis bez iemītniekiem (velis neskaitās).

Tad piedalījos ne sava profila izsolēs- divi apbūves gabali, bet nu tur vairāk intereses pēc, jo tā bija Valsts nekustamo īpašumu izsole ar lejupejošu soli. Agrāk VNĪ bija klātienes izsoles, bet nu pārgājuši uz platformu, turpat kur norit ZTI izsoles, tās arī bija pirmās VNĪ izsoles, kurās jebkad biju piedalījies. Vinnēt nevinnēju, bet guvu nelielu pieredzi ar lejupejošām tiešsaites izsolēm.

Tad negaidīti parādījās iespēja tomēr iegādāties iepriekš noskatīto lauku īpašumu pie Cesvaines, kas man varētu kalpot par bāzes vietu. Līdz kādam aprīlim tur kārtīgi pastrādāšu un tad izlemšu vai tur nobāzēties, vai tomēr tālākrealizēt, ja būs iespēja operatīvi (trīs mēnešu laikā) pārdot par sev vēlamo cenu (vēlamā tīrā peļņa ~15k). Šis negaidītais pirkums mazliet izjauca dienas ritu un pārējos plānus, jo tagad daudz laika paiet īpašuma sakopšanā.

Sviestmaižu grupas biedru skaits pieaudzis līdz 4300 biedriem, līdz ar to tuvojos šogad plānotajiem 5k.

Izsolēs neesmu pieteicies, bet pamazām virzās uz priekšu Kuldīgas dzīvokļa jautājums, kā arī Bolderājā visu dzīvokļu īpašnieki cenšamies noslēgt vienošanos, lai varam visi kopā pārdot īpašumu Lielupes 29, tam gan nepieciešams laiks, jo ne visi izdomājuši ciparu, kuru vēlētos dabūt par savu īpašuma daļu. Šādā procesā piedalos pirmo reizi, bet ir interesanti, jo pirmo soli- pārņemt īpašumu savā apsaimniekošanā no RNP, veiksmīgi realizējām.
Pieslēdzies

muralis

• Full Member
  • shēmotājs
« Atbildēt #41 ieslēgt: 13/12/2019 17:58:31 »
Iesaki: 
Tad nu atkal īss kopsavilkums.

Varētu teikt, ka lielāko laika daļu tagad pavadu iegūtajā lauku īpašumā Cesvaines pievārtē, domāju, ka tā tas arī paliks līdz nākamā gada aprilim, tāpēc regulāru atskaišu var arī vairs nebūt. Biju aplūkot iegūto dzīvokli Jēkabpilī- ir savi plusi un mīnusi, bet kopumā pirkums apmierina. Plānoju iztīrīt, sakārtot elektrību, un tad jau varēs domāt ko tālāk. Mīnusi bija zināmi- koka māja, nav labrīcību, dzīvoklī vajag remontu. Bet pie pozitīvā var minēt, ka dzīvokli var sadalīt divos dzīvokļos (divas virtuves), ir atsevišķa ieeja, lielas telpas bēniņos virs dzīvokļa (ap 50kvm), liels šķūnis, mazdārziņš, sausā ateja nav jādala ar citiem dzīvokļiem, ūdeni ir iespējams ievilkt no pagalmā esošā pumpja, elektrība ir aktīva, centrs/ vecpilsēta. Sākumā plānoju pēc sakārtošanas likt pārdošanā kā vienu vienību, bet rēķinos, ka darījums varētu notikt ne ātrāk kā pavasarī sākot ar maija mēnesi (provizoriska pārdošanas cena ap 4000Eur).

FB sviestmaižu grupā dalībnieku skaits sasniedzis 5600, tātad, plānotais ir sasniegts un pārsniegts.

Janvārī savilkšu kopsavilkumu šim gadam, bet jau tagad ir skaidrs, ka gads ir izdevies. Nākamgad, visdrīzāk, tādu rezultātu nebūs, jo Cesvaines māju esmu nolēmis paturēt kā savu bāzes vietu, līdz ar to izpaliks apgrozāmo līdzekļu provizoriski 40k Eur apmērā. Otrs faktors ir tāds, ka daudz laika prognozēju veltīt šai saimniecībai, līdz ar to mazāk laika būs pārējām ar īpašumiem saistītām aktivitātēm, bet nu būs interesanti skatīt, ko var panākt ar esošo portfeli, laika un materiāliem līdzekļiem.

Šogad vairs neko neplānoju nedz pirkt, nedz pārdot. Kuldīgas dzīvokli pārdot neizdevās, tāpēc tiks gatavots izīrēšanai (nākamgad maijā). Bolderājas īpašumam visi īpašnieki esam vienojušies par pārdošanas summu, pagaidām pircējs tiek meklēts iekšējos tīklos, jo vairums dzīvokļu pieder personām, kas nodarbojās ar šāda veida īpašumu darījumiem.
Pieslēdzies

• Printēt
Lapas: 1 2 [3]
« iepriekšējais nākošais »
  • Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums »
  • Noderīgi »
  • Nekustamais īpašums »
  • Sviestmaize! Nekustamie īpašumi līdz 5000 Eur. Muralis piezīmes

Jaunākais forumā

Dividenžu akciju portfelis no Marks
Cardano (ADA) - Kriptovalūta no reboot
Paynote - kriptovalūtas maiņas pakalpojums! no raivis
CoinMetro - EU regulēta kripto birža no Vienpatis
ChangeInfo - labākais NVS apmaiņas ierīču monitorings no ChangeInfo
Profesionāli Treideri no oneway777
Kādu biznesa struktūru izvēlēties, ja pelna akciju tirgū? no NL
Lielbritānija no strodx
Kriptovalūtas no reboot
Kā reklamēt mobilo aplikāciju. no Skynians
ASV akciju tirgi no sds
1 no Alex
  • Vairāk

Jaunākās ziņas

ASV akciju tirgus: dalībnieku ir vairāk nekā brīvo krēslu
Mana pieredze ar “P2P” aizdevumiem
EURUSD krustcelēs
Cik daudz no pēdējā laikā iespētā ir paša Bitcoin nopelns?
Zelta cena var sasniegt 8 000 dolārus par unci
Ceturtdien gaidāmi šokējoši dati par ASV IKP
ASV dolāra vājums palīdz zeltam sasniegt jaunus rekordus
Mārciņas un skandināvu valūtu pieaugums rada spiedienu uz ASV dolāru
Eirozonas ekonomika atveseļojas pateicoties iekšējam pieprasījumam
Bulards brīdina par finanšu krīzes riskiem
JPMorgan bažījas, ka FRS pieļaus kļūdu, kas akciju tirgus iedragās līdzīgi kā 2018. gadā
Goldman Sachs: ASV IKP var sarukt vēl par 5%
  • Vairāk

Grafiki

Par Treideri.lv

Kontakti, Rekvizīti
Ierosinājumi un kļūdu ziņojumi
Mājas lapas lietošanas noteikumi
Privātuma politika

Reklāma

Cenas un standarti
Tālrunis +37126443969
E-pasts: administracija@treideri.lv

Treideri.lv

• © 2021 Treideri.lv All rights reserved.
  • XHTML
  • RSS
  • WAP2