PANĀKUMI MŪS VIENO
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
Salīdzinajumam kas izdevīgāk vari paskatīties, antimainers S9 ebay maksā 2500 usd , dod 13,5 teraheshy jaudu, man piemēram pērkot pie igauņiem sanāk 21 terahesh pa 2500, matemātika vienkārša! Vienkārši tie igauņi paši ražo tās maining iekārtas līdz ar to mums sanāk nopirkt jaudu pa tiešo.
Citāta forma: treiders on 08/08/2017 20:59:51Salīdzinajumam kas izdevīgāk vari paskatīties, antimainers S9 ebay maksā 2500 usd , dod 13,5 teraheshy jaudu, man piemēram pērkot pie igauņiem sanāk 21 terahesh pa 2500, matemātika vienkārša! Vienkārši tie igauņi paši ražo tās maining iekārtas līdz ar to mums sanāk nopirkt jaudu pa tiešo.Ja rok, piemēram, ar to pašu AntiMiner S9, tad klāt vēl ir lielas elektrības izmaksas, ja vien visa padarīšana nedarbojas uz saules baterijām vai vēja ģeneratoriem, kas arī ir jāiegādājas un jāuzstāda...
Cik es saprotu, tad ieguldītā nauda ir ar galiem jau pirmajā sekundē tikko tu nopērc to jaudu? Un ceri vien, ka atpelnīsies. Tas nav kā ieskaitīt līdzekļus kontā un tad mētāt pa pozīcijām, kur šobrīd izdevīgāk..Idejiski nav slikti, katrā ziņā ja gada laikā var atpelnīt ieguldīto, tas ir diezgan labs rādītājs ņemot vērā, ka nekas nav jādara. Nauda ražo naudu. Par drošību, uzticamību utt gan nav zināms.
Es te vienuviet esmu apkopojis tādu kā minimālo komplektu kas ir vajadzīgs ja ar to grib nodarboties. Pirmais jaatver maciņš, esmu izvēlējies tādu kurš piedāvā arī debetkarti ar kuru savus bitcoinus var iztērēt pa tiešo veikalā.Tad pašu maining kompāniju, pagaidām stabilāk[a un ienesīgākā pasaulē. Un ja kādam vajag pa tiešo nopirkt bitcoinus tad arī to var izdarīt.Reģistrācijas visur vienkāršas un saņemat arī atlaides ja reģistrējaties caur šiem linkiem.www.bestmining.weebly.comPar eobot ko sakumā pieminēju, tur var pamēģināt tie kuri nevēlas ieguldīt neko, jo tajā servisā dod pa velti katru dienu vienu dogycoin kuru var pārvērst jaudā un lēnām to audzināt, plus varu iedot tā saucamos krānus kur katru dienu var sagrabināt dažus satošus un ari dogykoinus kurus vēlāk var pārskaitīt uz eobot un atkal nopirkt jaudu, piemēram tie kas treido uz demo kontiem var paralēļi audzēt eobot jaudu par velti un beigās izņemt eālu kriptovalūtu.https://www.eobot.com/user/943028 Eobota jaudu var nopirkt tikai pa bitcoiniem , bet viņa tur ir dārgāka kā pie igauņiem divas reizes. Populārs eobots ir tieši tāpēc, ka tur var sākt no nulles.Te varu iedot adreses kur pa velti savākt satošus un dogycainus jaudas palielināšanai.http://freedoge.co.in/?r=1061637https://freebitco.in/?r=5825478Tā kā variet droši pamēģināt. Ja vajag varu vēlāk uzfilmēt kādu video ar skaidrojumu kā ar to visu rīkoties.
Tīri ziņkārības vadīts piereģistrējos eobot, un pirmie secinājumi ir pilniigi garām.. Izmēģināju 24h servera īri, sanāk, ka nespēj atražot ieguldīto, eobota komisija 5% principā apēd visu. Saražotie BTC nesedz izmaksas.. kamēr summas mazas, tikmēr tie pa brīvu dalītie dodgecoin nosedz komisiju, bet reāli savu naudu ieguldīt neredzu jēgu.. Apšaubu arī ka ieguldot 5 gadu servera īrē, kaut kas atmaksātos.. Varbūt kaut kas sanāk tiešām gaidot 5 gadus un domājot ka BTC vērtība pieaugs, bet neskaidrība pret atdevi ir neadekvāta.. Forexā ieguldot to pašu naudu peļņa lielāka turklāt brokeri tiek pieskatīti un peļņa sanāks ātrāk.. Risks pakāst abos līdzīgi.. Hashfire tad vismaz ja nopērc jaudu tad tā ir tava uz mūžigiem laikiem un ja viss veiksmīgi, tad pensiju sagaidot mož jau būs normāls iekrājums sanācis.. Pagaidām atdeve ir laba un ja tiešām gada laikā var dubultot ieguldījumu, tad tas paliek tā vērts, ņemot vērā, ka nekas nav jādara, nauda ražo naudu.. Kopumā paākstīties var bet ar lielām summām neriskētu.. bet iemest naudu tik cik gatavs zaudēt vienā forex darījumā, var pamēģināt
Es noteikti te nepretendēju uz gudrākā statusu, pirms nedēļas par kriptovalūtu biju tikai dzirdējis Un mana pētniecība ir nonākusi pie tām pašām atziņām, kas tev, tā kā bez apvainojumiem.. ja turpmāk virzība tiešām būs tāda kā šobrīd, tad ir vērts investēt.. bet kā jau teicu, kamēr nekas to pasākumu nekontrolē un nepieskata, ar lielām summām neaizrautos..Pie šīs pārliecības paliekot, paspaidīšu to eobot pirms darba, tad jau redz, kur tas aizvedīs, un iemetīšu kādu kapeiku hashfire.. ir ir, nav nav Vismaz tuvākā pusgada laikā pa burbuli neaizies bitcoins līdz ar to sākuma investīciju vajadzētu atpelnīt