• Kontakti
  • Reklāma
   Paplašinātā meklēšana
Treideri.lv

PANĀKUMI MŪS VIENO

• Sākums
  • Ziņas
    • Visas ziņas
    • Forex
    • Akciju tirgus
    • Preču tirgus
    • Finanses
    • Ekonomika
  • Forex
    • Kalendāri
    • Brokeri
    • Bibliotēka
      • Fundamentālā analīze
      • Naudas menedžments
      • Riska menedžments
      • Tehniskā analīze
  • Video
  • Forums

Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums *

Laipni lūgti, Viesis. Lūdzu pieslēdzieties vai reģistrējieties.
Vai nesaņēmāt aktivizācijas e-pastu?

Pieslēdzieties, norādot lietotājvārdu, paroli un sesijas ilgumu

• Sākums
  • Palīdzība
  • Pieslēgties
  • Reģistrēties

• Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums »
  • Klubs »
  • Reklāma »
  • Iegūstam kriptovalūtu !
« iepriekšējais nākošais »
  • Printēt
Lapas: 1 2 [3] 4 5 ... 17

Autors Tēma: Iegūstam kriptovalūtu !  (Lasīts 70406 reizes)

0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.

treiders

• Full Member
  • Ieraksti: 245
    • www.bestmining.weebly.com
Re: Iegūstam kriptovalūtu !
« Atbildēt #30 ieslēgt: 08/08/2017 20:59:51 »
Iesaki: 
Salīdzinajumam kas izdevīgāk vari paskatīties, antimainers S9 ebay maksā 2500 usd , dod 13,5 teraheshy jaudu, man piemēram pērkot pie igauņiem sanāk 21 terahesh pa 2500, matemātika vienkārša! Vienkārši tie igauņi paši ražo tās maining iekārtas līdz ar to mums sanāk nopirkt jaudu pa tiešo.
Pieslēdzies

andzha

• Sr. Member
  • Ieraksti: 482
  • Koncentrējos uz Zeltu...
« Atbildēt #31 ieslēgt: 09/08/2017 09:46:18 »
Iesaki: 
Citāta forma: treiders on 08/08/2017 20:59:51
Salīdzinajumam kas izdevīgāk vari paskatīties, antimainers S9 ebay maksā 2500 usd , dod 13,5 teraheshy jaudu, man piemēram pērkot pie igauņiem sanāk 21 terahesh pa 2500, matemātika vienkārša! Vienkārši tie igauņi paši ražo tās maining iekārtas līdz ar to mums sanāk nopirkt jaudu pa tiešo.

Ja rok, piemēram, ar to pašu AntiMiner S9, tad klāt vēl ir lielas elektrības izmaksas, ja vien visa padarīšana nedarbojas uz saules baterijām vai vēja ģeneratoriem, kas arī ir jāiegādājas un jāuzstāda...
« Pēdējo reizi labots: 09/08/2017 12:57:22 no andzha »
Pieslēdzies
Gold is a chemical element with symbol Au and atomic number 79

treiders

• Full Member
« Atbildēt #32 ieslēgt: 10/08/2017 00:00:06 »
Iesaki: 
Citāta forma: andzha on 09/08/2017 09:46:18
Citāta forma: treiders on 08/08/2017 20:59:51

Ja rok, piemēram, ar to pašu AntiMiner S9, tad klāt vēl ir lielas elektrības izmaksas, ja vien visa padarīšana nedarbojas uz saules baterijām vai vēja ģeneratoriem, kas arī ir jāiegādājas un jāuzstāda...
Jā antimainers apēd 1,3 kilovatus apmeram. hashflare arī  es maksāju pa elektribu, bet atdeve ir ielāka. Protams, ka es arī skatos tikai nākotnē jo saražotās kapeikad domājupārdot ne ātrāk kā 5-7 gadi
Pieslēdzies

walkmanz

• Full Member
  • Ieraksti: 208
« Atbildēt #33 ieslēgt: 10/08/2017 09:00:35 »
Iesaki: 
Cik es saprotu, tad ieguldītā nauda ir ar galiem jau pirmajā sekundē tikko tu nopērc to jaudu? Un ceri vien, ka atpelnīsies.
Tas nav kā ieskaitīt līdzekļus kontā un tad mētāt pa pozīcijām, kur šobrīd izdevīgāk..

Idejiski nav slikti, katrā ziņā ja gada laikā var atpelnīt ieguldīto, tas ir diezgan labs rādītājs ņemot vērā, ka nekas nav jādara. Nauda ražo naudu. Par drošību, uzticamību utt gan nav zināms.
« Pēdējo reizi labots: 10/08/2017 09:22:46 no walkmanz »
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #34 ieslēgt: 10/08/2017 10:04:22 »
Iesaki: 
Citāta forma: walkmanz on 10/08/2017 09:00:35
Cik es saprotu, tad ieguldītā nauda ir ar galiem jau pirmajā sekundē tikko tu nopērc to jaudu? Un ceri vien, ka atpelnīsies.
Tas nav kā ieskaitīt līdzekļus kontā un tad mētāt pa pozīcijām, kur šobrīd izdevīgāk..

Idejiski nav slikti, katrā ziņā ja gada laikā var atpelnīt ieguldīto, tas ir diezgan labs rādītājs ņemot vērā, ka nekas nav jādara. Nauda ražo naudu. Par drošību, uzticamību utt gan nav zināms.
Jā protams to naudu par kuru pērc jaudu izņemt protams nevar un viņa strādā uz tevi kamēr minings ir ienesīgs, atpelnās ātrāk kā gada laikā 10 mēneši aptuveni. Es esmu izvēlējies beztermiņa kontraktu, ja izvēlas gadīgos, tad nav jāmaksā par elektrību bet pēc gada jauda pazūd. Cik esmu runājis tas sanāk drusku neizdevīgāk uz šo brīdi. Jebkurā gadījumā tas ir bizness, visur ir riski.  Jebkurā uzņēmējdarbībā tieši tas pats, nopirksi iekārta kuras rāzo kaut ko specifisku, bizness neaizies un tāpat pakāsīsi visu un vēl parādos parasti cilvēki iebrauc.Te vismaz zini ka papildus mīnusos nevar ieraut :)
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #35 ieslēgt: 10/08/2017 10:18:21 »
Iesaki: 
Es te vienuviet esmu apkopojis tādu kā minimālo komplektu kas ir vajadzīgs ja ar to grib nodarboties.
Pirmais jaatver maciņš, esmu izvēlējies tādu kurš piedāvā arī debetkarti ar kuru savus bitcoinus var iztērēt pa tiešo veikalā.
Tad pašu maining kompāniju, pagaidām stabilāk[a un ienesīgākā pasaulē.
Un ja kādam vajag pa tiešo nopirkt bitcoinus tad arī to var izdarīt.
Reģistrācijas visur vienkāršas un saņemat arī atlaides ja reģistrējaties caur šiem linkiem.
www.bestmining.weebly.com
Par eobot ko sakumā pieminēju, tur var pamēģināt tie kuri nevēlas ieguldīt neko, jo tajā servisā dod pa velti katru dienu vienu dogycoin kuru var pārvērst jaudā un lēnām to audzināt, plus varu iedot tā saucamos krānus kur katru dienu var sagrabināt dažus satošus un ari dogykoinus kurus vēlāk var pārskaitīt uz eobot un atkal nopirkt jaudu, piemēram tie kas treido uz demo kontiem var paralēļi audzēt eobot jaudu par velti un beigās izņemt eālu kriptovalūtu.
https://www.eobot.com/user/943028
Eobota jaudu var nopirkt tikai pa bitcoiniem , bet viņa tur ir dārgāka kā pie igauņiem divas reizes. Populārs eobots ir tieši tāpēc, ka tur var sākt no nulles.
Te varu iedot adreses kur pa velti savākt satošus un dogycainus jaudas palielināšanai.
http://freedoge.co.in/?r=1061637
https://freebitco.in/?r=5825478
Tā kā variet droši pamēģināt. Ja vajag varu vēlāk uzfilmēt kādu video ar skaidrojumu kā ar to visu rīkoties.
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #36 ieslēgt: 11/08/2017 03:59:10 »
Iesaki: 
Citāta forma: treiders on 10/08/2017 10:18:21
Es te vienuviet esmu apkopojis tādu kā minimālo komplektu kas ir vajadzīgs ja ar to grib nodarboties.
Pirmais jaatver maciņš, esmu izvēlējies tādu kurš piedāvā arī debetkarti ar kuru savus bitcoinus var iztērēt pa tiešo veikalā.
Tad pašu maining kompāniju, pagaidām stabilāk[a un ienesīgākā pasaulē.
Un ja kādam vajag pa tiešo nopirkt bitcoinus tad arī to var izdarīt.
Reģistrācijas visur vienkāršas un saņemat arī atlaides ja reģistrējaties caur šiem linkiem.
www.bestmining.weebly.com
Par eobot ko sakumā pieminēju, tur var pamēģināt tie kuri nevēlas ieguldīt neko, jo tajā servisā dod pa velti katru dienu vienu dogycoin kuru var pārvērst jaudā un lēnām to audzināt, plus varu iedot tā saucamos krānus kur katru dienu var sagrabināt dažus satošus un ari dogykoinus kurus vēlāk var pārskaitīt uz eobot un atkal nopirkt jaudu, piemēram tie kas treido uz demo kontiem var paralēļi audzēt eobot jaudu par velti un beigās izņemt eālu kriptovalūtu.
https://www.eobot.com/user/943028
Eobota jaudu var nopirkt tikai pa bitcoiniem , bet viņa tur ir dārgāka kā pie igauņiem divas reizes. Populārs eobots ir tieši tāpēc, ka tur var sākt no nulles.
Te varu iedot adreses kur pa velti savākt satošus un dogycainus jaudas palielināšanai.
http://freedoge.co.in/?r=1061637
https://freebitco.in/?r=5825478
Tā kā variet droši pamēģināt. Ja vajag varu vēlāk uzfilmēt kādu video ar skaidrojumu kā ar to visu rīkoties.
https://youtu.be/i09JnLF6WAk
Pieslēdzies

walkmanz

• Full Member
« Atbildēt #37 ieslēgt: 12/08/2017 10:25:01 »
Iesaki: 
Tīri ziņkārības vadīts piereģistrējos eobot, un pirmie secinājumi ir pilniigi garām.. Izmēģināju 24h servera īri, sanāk, ka nespēj atražot ieguldīto, eobota komisija 5% principā apēd visu. Saražotie BTC nesedz izmaksas.. kamēr summas mazas, tikmēr tie pa brīvu dalītie dodgecoin nosedz komisiju, bet reāli savu naudu ieguldīt neredzu jēgu.. Apšaubu arī ka ieguldot 5 gadu servera īrē, kaut kas atmaksātos.. Varbūt kaut kas sanāk tiešām gaidot 5 gadus un domājot ka BTC vērtība pieaugs, bet neskaidrība pret atdevi ir neadekvāta.. Forexā ieguldot to pašu naudu peļņa lielāka turklāt brokeri tiek pieskatīti un peļņa sanāks ātrāk.. Risks pakāst abos līdzīgi..

Hashfire tad vismaz ja nopērc jaudu tad tā ir tava uz mūžigiem laikiem un ja viss veiksmīgi, tad pensiju sagaidot mož jau būs normāls iekrājums sanācis.. Pagaidām atdeve ir laba un ja tiešām gada laikā var dubultot ieguldījumu, tad tas paliek tā vērts, ņemot vērā, ka nekas nav jādara, nauda ražo naudu.. ;)

Kopumā paākstīties var :D bet ar lielām summām neriskētu.. ;) bet iemest naudu tik cik gatavs zaudēt vienā forex darījumā, var pamēģināt ;)
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #38 ieslēgt: 12/08/2017 15:30:14 »
Iesaki: 
Citāta forma: walkmanz on 12/08/2017 10:25:01
Tīri ziņkārības vadīts piereģistrējos eobot, un pirmie secinājumi ir pilniigi garām.. Izmēģināju 24h servera īri, sanāk, ka nespēj atražot ieguldīto, eobota komisija 5% principā apēd visu. Saražotie BTC nesedz izmaksas.. kamēr summas mazas, tikmēr tie pa brīvu dalītie dodgecoin nosedz komisiju, bet reāli savu naudu ieguldīt neredzu jēgu.. Apšaubu arī ka ieguldot 5 gadu servera īrē, kaut kas atmaksātos.. Varbūt kaut kas sanāk tiešām gaidot 5 gadus un domājot ka BTC vērtība pieaugs, bet neskaidrība pret atdevi ir neadekvāta.. Forexā ieguldot to pašu naudu peļņa lielāka turklāt brokeri tiek pieskatīti un peļņa sanāks ātrāk.. Risks pakāst abos līdzīgi..

Hashfire tad vismaz ja nopērc jaudu tad tā ir tava uz mūžigiem laikiem un ja viss veiksmīgi, tad pensiju sagaidot mož jau būs normāls iekrājums sanācis.. Pagaidām atdeve ir laba un ja tiešām gada laikā var dubultot ieguldījumu, tad tas paliek tā vērts, ņemot vērā, ka nekas nav jādara, nauda ražo naudu.. ;)

Kopumā paākstīties var :D bet ar lielām summām neriskētu.. ;) bet iemest naudu tik cik gatavs zaudēt vienā forex darījumā, var pamēģināt ;)
A es te ko uzrakstīju?? Es te rakstu ka ar naudu eobota nav pārāk izdevīgi, 5 gadīgais atpelnās vaitrāk kā gada laikā, tāpēc teicu. tiem kuri ar demo grib vākt satošus pa krāniem un ieguldīt jaudā var to droši darīt eobot (jo citur bez naudas nevar sākt) un beigās nopelnīs kaut ko, ar naudu jāstrādā hashflare! Paskaties kur ir bitcoins šodien, nemot vērā tādu kursa kāpumu ieguldītā nauda atpelnījās jau 5 mēnešos. Un bitcoins maksās 10 000 un vairāk tuvāko gadu laikā to jūs paši redzēsiet. Tāpēc ja kāds grib reāli maukt vajag klausīt ko rakstu.
Nē bet pats gribēji būt gudrāks un tagad vēl raksti ka nav labi, vajag darīt visu pareizi tad arī rezultāts būs !
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #39 ieslēgt: 12/08/2017 15:41:26 »
Iesaki: 
eobot stratēģija ir tāda, tu pirmo gadu liec audzināt tikai mākoni un visus pa krāniem savāktos satošus un bitcoinus arī liec mākonī, pēc gada tu redzēsi ka tavs mākonis jau tev atnesīs taustāmus līdzekļus. 24 stundīgo vispār aizmirsti  un arī pārējos mākoņus, tikai sha256 5 gadigo, klausiet  ko jums  saku, nevajag kāpt uz grābekļiem, tāpat ka treidingā, visiem visi saka nevajag baigi riskēt, bet nē visi riskē un nolej depo, tāpēc vajag darīt tā kā ir pareizi un viss :)
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #40 ieslēgt: 12/08/2017 16:45:48 »
Iesaki: 
Ielikšu tādu pēdējo video ar skaidrojumu, ja nu kādam liksies interesanti variet pamēģināt nedarot kļūdas.
https://youtu.be/yP3mRlekweo
Pieslēdzies

walkmanz

• Full Member
« Atbildēt #41 ieslēgt: 14/08/2017 08:23:34 »
Iesaki: 
Es noteikti te nepretendēju uz gudrākā statusu, pirms nedēļas par kriptovalūtu biju tikai dzirdējis :D Un mana pētniecība ir nonākusi pie tām pašām atziņām, kas tev, tā kā bez apvainojumiem.. ja turpmāk virzība tiešām būs tāda kā šobrīd, tad ir vērts investēt.. bet kā jau teicu, kamēr nekas to pasākumu nekontrolē un nepieskata, ar lielām summām neaizrautos..

Pie šīs pārliecības paliekot, paspaidīšu to eobot pirms darba, tad jau redz, kur tas aizvedīs, un iemetīšu kādu kapeiku hashfire.. ir ir, nav nav :D Vismaz tuvākā pusgada laikā pa burbuli neaizies bitcoins līdz ar to sākuma investīciju vajadzētu atpelnīt :)
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #42 ieslēgt: 25/08/2017 16:00:47 »
Iesaki: 
Citāta forma: walkmanz on 14/08/2017 08:23:34
Es noteikti te nepretendēju uz gudrākā statusu, pirms nedēļas par kriptovalūtu biju tikai dzirdējis :D Un mana pētniecība ir nonākusi pie tām pašām atziņām, kas tev, tā kā bez apvainojumiem.. ja turpmāk virzība tiešām būs tāda kā šobrīd, tad ir vērts investēt.. bet kā jau teicu, kamēr nekas to pasākumu nekontrolē un nepieskata, ar lielām summām neaizrautos..

Pie šīs pārliecības paliekot, paspaidīšu to eobot pirms darba, tad jau redz, kur tas aizvedīs, un iemetīšu kādu kapeiku hashfire.. ir ir, nav nav :D Vismaz tuvākā pusgada laikā pa burbuli neaizies bitcoins līdz ar to sākuma investīciju vajadzētu atpelnīt :)
Kā veicas??
Pieslēdzies

walkmanz

• Full Member
« Atbildēt #43 ieslēgt: 25/08/2017 19:17:18 »
Iesaki: 
eobots sola 3 centus gadā  :mllner: bet šobrīd beidzies resurss viņiem piedāvāt sha-256 5 gadīgos līgumus.. līdz ar to ieiet katru dienu pelna man vairāk :D

hashflare redzu, ka tam ienesīgumam ir tendence samazināties.. ja visu laiku reinvestē, tad izdodas saglabāt to pašu līmeni, kas iepriekš, ja bitcoins nebūtu uzsprādzis ar savu vērtību pēdējos mēnešos, tad vispār nebūtu tolka ieguldīt.. Tā kā vai tur kaut kas iznāks, diez vai.. Nopietna investīcija šobrīd man tā vairs nešķiet.. Vienīgā cerība ir ka bitcoinam vērtība tikai augs un augs.. Ieteiktu apsvērt domu atpelnīt ieguldīto un aizmirst.. ;) Pa lielam tā ir loterijas biļete, kuras cena visu laiku pieaug..

Bet tās ir tikai manas domas..  :-\
Pieslēdzies

treiders

• Full Member
« Atbildēt #44 ieslēgt: 26/08/2017 14:24:09 »
Iesaki: 
Haha Nu loģiski ja tu eobota ieguldi 0 centu un tev gadā jau ir trīs tas ir apsveicami :)
Bet par hashflare gan viss ir reāli labi es pievienošu bildes no sha256 atdeve ir ļoti laba! Mēnesi reinvestēju cipari runā poaši par sevi.
Tādad pirmajā bildē redzams, nopirku 3 teraheshus samaksāju 360usd  mēnesi visu sapelnīto reinvestēju, katru dienu ( dažreiz ik pa pāris dienām. vienkārši testēju kā tas viss darbojas. redzams ka pie tādas jaudas man mēneša peļņa sastāda 82 usd no kuras jaatņem 30% par elektrību tātad paliek rupji rēķinot 57 usd tīrais . Tātad ieguldīju 360 usd un mēnesī no tā saņemu 57usd Kas sastāda rupji rēķinot 15% mēnesī.
kas notiek jau tagad, kad veselu mēnesi esmu reinvestējis, uz šo dienu jau man sanāk 83usd tīrais mēnesī no investīcijas 360 un tas jau sastāda 23% mēnesī no ieguldītā. Manuprāt vienkārši perfekti.
pamēģiniet paši !
https://hashflare.io/r/3DADADD6
« Pēdējo reizi labots: 26/08/2017 14:26:37 no treiders »
Pieslēdzies

• Printēt
Lapas: 1 2 [3] 4 5 ... 17
« iepriekšējais nākošais »
  • Treideri.lv | Biznesa un finanšu forums »
  • Klubs »
  • Reklāma »
  • Iegūstam kriptovalūtu !

Jaunākais forumā

AmendaFx - Amenda Markets" AS IBS no Noris
Gerchik & Co no Centis
Iesakiet brokeri... no Zorge
Tirdzniecības kapitāls no Centis
OneCoin no reboot
renesource capital no ezis
Ienesīgi (un pazīstami) MT4 EA no ea_mt4
noderīgi video no lattreid
Dividenžu akciju portfelis no Marks
Maucam kazino no ezis
Pirmā Kripto Birža ar A2A (Any To Any) Tehnoloģiju no 50x.com
Dream_trader tirdzniecības žurnāls no Noris
  • Vairāk

Jaunākās ziņas

Kā eiro nonācis līdz carry-trade statusam
Analītiķi noticējuši mārciņai un zīmē skaistus mērķus
Strauja ASV attiecību saasināšanās ar Ķīnu un Eiropu iedragā tirgus
Tramps veicina dolāra kursa kritumu
ASV dolāra kurss piedzīvo ilgstošāko uzvaras gājienu kopš 2016. gada
Kā pasauli ietekmē Amerikas enerģētiskā neatkarība
Jau trešā skandināvu banka tiek apsūdzēta Krievijas naudas atmazgāšanā
Tirgus dalībnieki cenšas radīt spiedienu uz FRS
Dženeta Jellena norāda uz augstu recesijas risku
ECB prezidente Lagarda grasās pārskatīt Eirozonas monetāro politiku
Kas traucē mārciņas kāpumam
Vēl viena banka apsūdzēta Krievijas naudas atmazgāšanā – ASV sākušas izmeklēšanu
  • Vairāk

Grafiki

Par Treideri.lv

Kontakti, Rekvizīti
Ierosinājumi un kļūdu ziņojumi
Mājas lapas lietošanas noteikumi
Privātuma politika

Reklāma

Cenas un standarti
Tālrunis +37126443969
E-pasts: administracija@treideri.lv

Treideri.lv

• © 2019 Treideri.lv All rights reserved.
  • XHTML
  • RSS
  • WAP2