PANĀKUMI MŪS VIENO
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
Kas tad nu, bitcoinam -30%?
HashFlare pacēlis maksu par TH/s un stipri nokritusi dienas peļņa, cerams uzkāps atpakaļ.
Nejūtos eksperts saistībā ar Kripto valūtām, bet man pašam šķiet, ka ja ieguldīt kripto, tad vai nav vieglāk vienkārši nopirkt pašu coinus vai cfd uz tiem, bet nevis nodarboties ar datu centru nomu, utt? Kur tieši ir šī priekšrocība? Jo galu galā jau tāpat viss svārstās ap coinu cenu. Ja cena nokritīs, tad zaudējumi neizbēgami tā vai tā.
Citāta forma: nezinu on 30/12/2017 08:40:10Nejūtos eksperts saistībā ar Kripto valūtām, bet man pašam šķiet, ka ja ieguldīt kripto, tad vai nav vieglāk vienkārši nopirkt pašu coinus vai cfd uz tiem, bet nevis nodarboties ar datu centru nomu, utt? Kur tieši ir šī priekšrocība? Jo galu galā jau tāpat viss svārstās ap coinu cenu. Ja cena nokritīs, tad zaudējumi neizbēgami tā vai tā.Pilnībā piekrītu. Manuprāt, nesalīdzināmi vienkāršāks pasākums.
Citāta forma: Noris on 30/12/2017 13:13:43Citāta forma: nezinu on 30/12/2017 08:40:10Nejūtos eksperts saistībā ar Kripto valūtām, bet man pašam šķiet, ka ja ieguldīt kripto, tad vai nav vieglāk vienkārši nopirkt pašu coinus vai cfd uz tiem, bet nevis nodarboties ar datu centru nomu, utt? Kur tieši ir šī priekšrocība? Jo galu galā jau tāpat viss svārstās ap coinu cenu. Ja cena nokritīs, tad zaudējumi neizbēgami tā vai tā.Pilnībā piekrītu. Manuprāt, nesalīdzināmi vienkāršāks pasākums.Protams var vienkarši nopirkt un turēt, bet ja gadījumā cena ieies kādā koridorī un gadus divus svārstīsies uz vietas, tādā gadījumā mainings tomēr atnesīs stabilu peļņu, tieši tāpēc es izvēlos daļu novirzīt mainingam.
Citāta forma: treiders on 31/12/2017 13:03:36Citāta forma: Noris on 30/12/2017 13:13:43Citāta forma: nezinu on 30/12/2017 08:40:10Nejūtos eksperts saistībā ar Kripto valūtām, bet man pašam šķiet, ka ja ieguldīt kripto, tad vai nav vieglāk vienkārši nopirkt pašu coinus vai cfd uz tiem, bet nevis nodarboties ar datu centru nomu, utt? Kur tieši ir šī priekšrocība? Jo galu galā jau tāpat viss svārstās ap coinu cenu. Ja cena nokritīs, tad zaudējumi neizbēgami tā vai tā.Pilnībā piekrītu. Manuprāt, nesalīdzināmi vienkāršāks pasākums.Protams var vienkarši nopirkt un turēt, bet ja gadījumā cena ieies kādā koridorī un gadus divus svārstīsies uz vietas, tādā gadījumā mainings tomēr atnesīs stabilu peļņu, tieši tāpēc es izvēlos daļu novirzīt mainingam.Un cik procentus tu dod šādam scenārijam? Manuprāt, tu pēkšņi aizmirsi, ka runa ir par kriptovalūtu. Te virzieni ir tikai divi un abi ar kārtīgu volatilitātes overdose.