PANĀKUMI MŪS VIENO
1.13400
59.03600
0.87938
4.74070
4.59970
5.93220
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
Citāta forma: Grāls on 17/06/2017 22:26:34Eds vecīt, piedod, bet es kā iesācējs nevaru iebraukt, pēc kā tu vadies lai atvērtu darījumu, kas tur jāsaskata tajā grafikā lai nospiestu buy vai sell, kurš būtu tas moments!? Tā ir kāda sveču kombinācija vai kas cits???Pirms es tev atbildu, varu lūgt ielikt pāris grafikus ar atzīmētām impulsa zonām, kur cena ir testējusi vismaz vienu reizi. Laika grafiku salikums 1h un 5min vai 1D un 1h grafiks. Mazo laika grafiku pie vietas kur cena to testē atkārtoti. Man jāsaprot vai tu saproti šīs impulsa zonas, lai neskrietu vilcienam pa priekšu.
Eds vecīt, piedod, bet es kā iesācējs nevaru iebraukt, pēc kā tu vadies lai atvērtu darījumu, kas tur jāsaskata tajā grafikā lai nospiestu buy vai sell, kurš būtu tas moments!? Tā ir kāda sveču kombinācija vai kas cits???
Citāta forma: eds on 18/06/2017 22:21:50Citāta forma: Grāls on 17/06/2017 22:26:34Eds vecīt, piedod, bet es kā iesācējs nevaru iebraukt, pēc kā tu vadies lai atvērtu darījumu, kas tur jāsaskata tajā grafikā lai nospiestu buy vai sell, kurš būtu tas moments!? Tā ir kāda sveču kombinācija vai kas cits???Pirms es tev atbildu, varu lūgt ielikt pāris grafikus ar atzīmētām impulsa zonām, kur cena ir testējusi vismaz vienu reizi. Laika grafiku salikums 1h un 5min vai 1D un 1h grafiks. Mazo laika grafiku pie vietas kur cena to testē atkārtoti. Man jāsaprot vai tu saproti šīs impulsa zonas, lai neskrietu vilcienam pa priekšu.Kas ir impulsa zona? Vai tā ir ar spēcīgu kustību caursists cenu līmenis?
Vai ir kāds kas var pateikt ,kā brokeru kantori piespiest izmaksat naudu.